opcje baza firm mapa strony newsletter
Newsletter
Zapisz się do naszego newslettera
a będziesz na bieżąco z najważniejszymi wydarzeniami oraz z najświeższymi promocjami w naszym biurze rachunkowym.
wyslij
Nowości
Pliki do pobrania
"Każde rzemiosło ma swoje zwyczaje"
Przysłowie ludowe


Nowości
0
11.01 kategoria: news
Zaproszenie na szkolenia dla przedsiębiorców - Projekt "Innowacje-to proste!"

Informujemy, iż Związek Rzemiosła Polskiego w partnerstwie z firmą „BDKM Grupa Doradcza Sp. z o.o.” rozpoczął realizację ostatniego etapu projektu „Innowacje – to proste!”, w ramach którego zostanie przeprowadzonych 16 dwudniowych szkoleń dla 500 właścicieli i pracowników mikro i małych przedsiębiorstw z 400 firm.

Szkolenia mają na celu wspomaganie mikro i małych przedsiębiorców w działaniach na rzecz podnoszenia innowacyjności ich firm. Szkolenia będa organizowane we wszystkich województwach. Termin szkolenia w województwie śląskim to 6 i 7 czerwca 2013 roku.

Wypełnione dokumenty rekrutacyjne należy przesłać wraz z załącznikami e-mailem na adres: biuro@innowacjetoproste.pl oraz pocztą na adres
Biuro Projektu „Innowacje – to proste!”, ul. Kapitulna 2/6, 00-249 Warszawa
najpóźniej na 7 dni roboczych przed terminem rozpoczęcia danego szkolenia.

W przypadku pytań prosimy o kontakt telefoniczny z Biurem projektu:
Norbert Pruszanowski – kierownik projektu, tel. 22/50 44 256
Renata Lewicka – asystent kierownika projektu, tel. 22/50 44 257, kom. 603 166 233
Ewa Latoszek – koordynator ds. szkoleń, tel. 22 50 44 257
bądź mailowy na adres: biuro@innowacjetoproste.pl

Szczegółowe informacje o szkoleniach znajdą Państwo w zaproszeniu oraz na stronie internetowej projektu: www.innowacjetoproste.pl

Dokumenty do pobrania:

Zaproszenie

Formularz

Oświadczenie

Regulamin rekrutacji

Zaświadczenie o zatrudnieniu

Przydatne linki
© 2024 Cech Racibórz - Portal Cechu Rzemiosł w Raciborzu
wykonanie: Margomedia Sp. z o.o.
Portal www.cechraciborz.com.pl wykorzystuje pliki cookies, czyli tzw "ciasteczka". W przypadku braku akceptacji korzystania z plików cookies prosimy o opuszczenie strony.
Zamknij